Spara pengar i ETC Bygg

Nu startar vi projektet ETC Bygg för att få igång byggande av hyreshus utan vinstjakt, utan miljöförstöring och med lägre hyror. Och därmed skapa ett nytt sätt för människor att spara utanför banksystemet. Spara direkt i husen!

Vi bygger klimatsmarta hyreshus i trä genom att starta Sveriges största crowdfundingkampanj. Du lånar ut och kan då spara i trygga hus, istället för i spekulationsekonomin. Det här är långsiktigt och viktigt och räntan startar med 2 procent här och nu. (Den regleras sen årligen). Din säkerhet är huset och givetvis hyrorna som de boende har. Som sparare har du B-aktier i bolaget som äger husen ETC Bygg AB. Sparandet i ETC Bygg AB vänder sig till dig som idag har 10 000 kr eller mer i banksparande och som istället vill att pengarna ska göra mer nytta. Vi söker alltså dig som tänker långsiktigt, men om din situation ändras så kan du självklart säga upp lånen. Vi har då sex månaders uppsägningstid.

Sparande i våra B-aktier omfattas inte av statlig insättningsgaranti. Säkerheten är våra hyreshus. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida utveckling.

Vill du veta mer om våra klimatsmarta hyreshus?
Du finner det här på sidan www.etc.se/etc-hyreshus

Spara dina pengar i bygg med 2% ränta.